Over Korpershoek Autoverhuur

 

 

 

 

Korpershoek Autoverhuur opereert al ruim 40 jaar op de autoverhuurmarkt in Rotterdam en omstreken als bescheiden en gedegen dienstverlener. Ooit gestart in de Hoekse waard is oprichter en eigenaar J. Korpershoek in 1974 neergestreken in Rotterdam Zuid tezamen met zijn vrouw en zakenpartner mevrouw G. Korpershoek – Luyten. Door hun beider toewijding, inzet en klantgerichtheid, floreerde het bedrijf tot een toonaangevend autoverhuur- en garagebedrijf in de regio Rotterdam en omstreken. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds nauw betrokken bij de verhuur- en reparatieafdeling van het bedrijf.Hun bedrijfsvoering heeft in 1994 de 2e plaats voor de Rotterdamse ondernemersprijs opgeleverd en een waardering met 4 van de 5 sterren op de befaamde BOVAG schaal. 

In 2010 is er naast de hoofdvestiging aan Cilinderstraat 15 een vestiging in Barendrecht op de grens van Rotterdam Lombardijen geopend. Door het ontmoedigingsbeleid van gemeente Rotterdam en invoering van betaald parkeren nabij Rotterdam Zuidplein zag Korpershoek Autoverhuur zich genoodzaakt voor verhuur van bedrijfs- en grotere bestelwagens uit te wijken naar een tweede locatie. Een personenauto of personenbus huren is eveneens mogelijk vanuit de locatie Barendrecht / Rotterdam-Lombardijen maar de huurauto’s voor het personenvervoer worden hoofdzakelijk vanaf Cilinderstraat 15 te Rotterdam-Zuidplein ingezet.

Persoonlijke service en goede prijs-/kwaliteitverhouding staan bij ons centraal.
Onze diversiteit personenauto’s, personenbussen, koelauto's en zowel open als gesloten bestelauto's biedt voor iedere klant met een transportprobleem een oplossing. Zelfs voor rolstoelvervoer heeft Korpershoek Autoverhuur een gepaste oplossing beschikbaar.
Ons wagenpark wordt in het eigen garagebedrijf onderhouden en voor verhuur ondervindt de huurauto een pro-check procedure waar de auto op minstens 14 punten wordt gecontroleerd. Hierbij kunt u ook denken aan het monteren van winterbanden onder de auto’s die voor wintersportdoeleinden worden gehuurd. Door deze pro-check procedure zijn onze auto’s altijd in topconditie en zijn zij voortdurend aan (preventief) onderhoud onderhevig!

Met Korpershoek Autoverhuur gaat u

          Vertrouwd

          Voordelig

          Vooruit