VERVOER OP MAAT

Korpershoek Autoverhuur verhuurt rolstoelbussen met elektrische rolstoellift.

Voor vervoer op maat, voor mensen die slecht ter been zijn of zich m.b.v. een scootmobiel of rolstoel verplaatsen, zijn er eind oktober rolstoelbussen zonder chauffeur beschikbaar met elektrische rolstoellift bij Korpershoek Autoverhuur.

De uitvoeringen zijn ideaal voor uitjes met mensen die niet goed ter been zijn en/of in een rolstoel zitten of groepen waarvan sommigen een fysieke beperking hebben. Korpershoek Autoverhuur richt de bussen in naar het aantal benodigde reguliere zitplaatsen of het aantal rolstoelplekken dat nodig is. Het aantal inzittenden wordt verminderd naar mate zitplaatsen worden omgebouwd tot rolstoelplaatsen. Om deze huurbus te besturen dient een chauffeur slechts te beschikkben over een B-rijbewijs waarmee max. 8 personen kunnen worden vervoerd.

Naast personenauto's, personenbussen en bestelbussen heeft Korpershoek Autoverhuur al jaren auto's en busjes in haar wagenpark bestemd voor specifieke doeleinden zoals compacte huurauto's voor rolstoelvervoer, koelwagens (ook incl. stilstaande koeling), bakwagens met laadklep, pick-ups en kippers.

Sinds 2011 is Korpershoek Autoverhuur tevens gevestigd aan Kooiwalweg 1 te Barendrecht (eind Pascalweg, Rotterdam Lombardijen). Hier kan de autohuurder terecht voor bestelwagens, bestelbussen en speciaal (vracht)vervoer.

2 model(len)

2 model(len)