Huurperiode

U kunt een auto voor een dag huren maar ook langere huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden.

Huurt u op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag) een personenauto, personenbus of bestelbus dan start de huurperiode 08.00 uur 's morgens of 17.30 uur 's avonds. Als wij de huurauto 1 dag aan u hebben verhuurd, dient de huurauto uiterlijk de volgende dag 08.00 uur 's morgens of 17.30 uur 's avonds te zijn ingeleverd (afhankelijk van het tijdstip van aanvang van uw huurovereenkomst).

Wij verhuren ook personenbusjes, bestelauto's, bestelbussen, koelwagens, pick-ups, kippers of bakwagens (met of zonder laadklep) voor een dagdeel op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Als u de huurauto voor een dagdeel huurt, heeft u de mogelijkheid de huurauto van 08.00 tot 12.30 uur, van 13.00 tot 17.30 uur of van 17.00 tot 08.00 uur te gebruiken. U heeft dan 50 km vrij i.p.v. 100 vrije kilometers. Let op: een dagdeel huren kan alleen op een doordeweekse dag en personenauto's zijn uitgezonderd.

Wenst u in het weekend uw verhuizing te doen, gaat u op stap met leden van een sportvereniging, op familiebezoek, weekendje weg, een uitstapje naar bijvoorbeeld een pretpark of evenement ..... ? Profiteer dan het hele weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.30 uur. Vraag naar de mogelijkheden. In het weekend gelden afwijkende huurperioden: op zaterdag dient de huurauto uiterlijk 17.00 uur te worden ingeleverd, heeft u voor zondag een huurauto nodig, dan haalt u deze zaterdagmiddag om 17.00 uur (huurt u 1 dag dan dient de gehuurde auto uiterlijk maandagmorgen 08.00 te zijn ingeleverd). 

Feestdagen worden als zondagen beschouwd, wij zijn dan gesloten. Met Kerst, Pasen en Pinksteren dient u de auto 2 dagen te huren tenzij anders overeengekomen.Het is bij Korpershoek Autoverhuur niet mogelijk kilometervrij te huren. Uw huurauto dient op dezelfde vestiging te worden ingeleverd alswaar u de auto heeft opgehaald. Het tarief van eigen risico verlaging wordt ook in rekening gebracht als u een dagdeel huurt.

Korpershoek Autoverhuur.

De goedkopere autoverhuurder in uw regio.

Voor groot en klein budget kan een huurauto worden ingezet!